SUSHI A20

SUSHI A20 Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi A20. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:14 Kip van de plaat was niet zoals we gewend zijn van A20. Verder was het prima
22 mei 2022 om 8:51 Zoals gewoonlijk was de sushi heerlijk. Ik ben geen fan van tonijn in sushi , maar heb de maki spicy tuna geprobeerd en hij was wel lekker. Ook was de bezorging wel snel en was de bezorger vriendelijk. Ik heb dus genoten van mijn bestelling.
15 mei 2022 om 22:04 Was erg lekker iedereen zat te smullen. Niet voor de eerste keer hier besteld. Netjes verpakt kwaliteit is gewoon goed.
1 mei 2022 om 21:56 Ons eten kwam precies op het moment dat we het besteld hadden.
24 apr 2022 om 23:34 Zo als altijd goed
23 apr 2022 om 22:52 Lekkere sushi, op tijd bezorgd. Genoten. Dit keer thuis, normaal in het restaurant.
21 apr 2022 om 9:08 Een van de weinige restaurantjes die bijna altijd verse ingrediënten heeft. Zeker aanbevolen.
20 apr 2022 om 19:57 Lekker gegeten en snelle service
15 apr 2022 om 9:12 Snel bezorgd en snel geleverd. Top !
10 apr 2022 om 10:46 it was always good and fresh, but now I got some rubber and was not happy
2 apr 2022 om 20:04 Het was weer heerlijk
5 mrt 2022 om 18:17 Normaal super lekker. Nu biefstuk zuur en koud en sushi ook zuur. Niet opgegeten en weg moeten gooien zonde van me geld